Zelf beheren

Wilt u graag een nieuwe website? Maar het beheer zelf doen? Dan zit u goed op deze pagina. Wij vertellen u hier graag wat wij voor u kunnen betekenen en laten daarom hieronder de verschillende opties zien.

Webdesign & ontwikkeling
Een eigen website hebben is eigenlijk onmisbaar voor uw bedrijf of organisatie en dient echt als visitekaartje. Wij luisteren graag naar uw ideeën en vertalen dit in een goed uitziend en functioneel ontwerp. Zodra u akkoord bent met het ontwerp, plaatsen wij de website binnen 2-3 weken online. Bij het design wordt ook altijd rekening gehouden met de mobielvriendelijkheid en gebruiksvriendelijkheid, zodat u uw website eenvoudig zelf kunt beheren.

Wij maken altijd gebruik van het Content Management Systeem (CMS) WordPress. De grootste voordelen van dit systeem op een rijtje:

– Enorm gebruiksvriendelijk
– SEO-vriendelijk: uw website kan snel hoog scoren in Google
– Open source systeem

Webshop opzetten
Het is ook mogelijk om een webshop door ons te laten opzetten. Wij maken hiervoor gebruik van het beheersysteem Magento, dat erg makkelijk in gebruik is. Zo kunt u eenvoudig zelf uw producten toevoegen. Daarnaast is Magento 100% zoekmachine vriendelijk, waardoor uw website goed in Google te vinden is. Andere voordelen zijn:

– Af te stemmen op de wensen van uw bedrijf
– Veel betaalmogelijkheden voor uw klanten (iDeal, creditcard, PayPal etc.)
– Mobiel vriendelijk

Bekijk ook eens onze overige diensten! Zo kunt u echt het beste uit uw website halen!

Meer informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over deze dienst? Vul dan onderstaand formulier in. Dan nemen we z.s.m. contact met u op.

Naam

Telefoon

E-mailadres

Uw bericht

Kan uw website nog mee in 2016?

Gratis Quickscan aanvragen!