Uitbesteden

De online wereld wordt steeds belangrijker en een goede website kan uw organisatie maken of breken. En dat is waar de Muskiteers om de hoek komen kijken: wij helpen u om ook online in de spotlights te staan. Of u nou al een eigen website heeft of niet, wij zijn u graag van dienst. Als ondernemer heeft u misschien niet altijd tijd om uw website zelf te beheren of om een website/webshop op te zetten. Wij nemen deze taken graag voor u uit handen, zodat u veel tijd over houdt. Hieronder vindt u de verschillende mogelijkheden.

Webdesign & ontwikkeling
Wij ontwikkelen en ontwerpen uw website van A tot Z, waarin we uw wensen meenemen. Zodra we het samen eens zijn geworden over een ontwerp, plaatsen we uw website binnen 2-3 weken online.

Webshops ontwikkelen
Naast het ontwikkelen van gewone website’s is het ook mogelijk om een webshop door ons te laten opzetten. Bij de ontwikkeling van een webshop wordt gebruik gemaakt van het beheersysteem Magento, een systeem dat heel gemakkelijk in gebruik is.

Onderhoudspakket webshop/website
Het onderhouden van een website of webshop is een tijdrovende klus en als ondernemer kan het soms lastig zijn om hier tijd voor te vinden. Wij bieden onderhoudspakketen op maat, zodat u veel tijd over houdt.

Social media
Sociale media worden steeds belangrijker, maar het bijhouden ervan is een tijdrovende klus. Wij nemen dit graag voor u uit handen en zorgen ervoor dat social mediakanalen optimaal benut worden.

Zoekmachine optimalisatie
Ruim 80% van uw bezoekers bereikt uw website via een zoekmachine. Het hebben van een goede positie in Google is daarom erg belangrijk om online beter gevonden te worden. Ons team van gedreven online marketeers zorgt ervoor dat u hogere posities behaalt en dat meer mensen u site weten te vinden. Om dit zo goed mogelijk te doen en meten houden wij de statistieken van uw website nauwlettend in de gaten.

E-mail marketing
E-mail marketing is dé manier om in contact blijven met klanten en om ze aan te zetten tot (herhaal) aankopen. Wij bieden de mogelijkheid om voor u deze nieuwsbrieven in elkaar te zetten en te versturen.

Huisstijl veranderen
Een huisstijl is de eerste kennismaking met uw organisatie en bepaalt wat uw organisatie uitstraalt. Een passende huisstijl kan echt een verschil maken en wij kunnen deze helemaal voor u ontwerpen. Van logo’s tot visitekaartje, alles kan onder handen genomen worden.

Promotiemateriaal

Wij kunnen uw organisatie ook offline promoten. Wij ontwerpen verschillende soorten promotiemateriaal waaronder flyers en posters die voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden. Ook voor ander promotiemateriaal bent u bij ons aan het juiste adres.

Beveiliging website
Een goed beveiligde website is essentieel. Virussen krijgen zo geen kans en ook hackers kunnen niet toeslaan. Wij kunnen ervoor zorgen dat de beveiliging van uw website up-to-date is. Zo is uw website altijd veilig!

Combineer!
Is uw oog gevallen op meerdere diensten die u door ons wilt laten uitvoeren? Geen enkel probleem, alle diensten zijn met elkaar te combineren. U kiest simpelweg de dienst(en) die u graag wilt uitbesteden. Zo ontstaat er voor u een op maat gemaakt pakket met taken die wij voor u gaan uitvoeren!

Heeft u al een website? Vraag dan via onderstaand formulier een gratis Quickscan aan!

Meer informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over deze dienst? Vul dan onderstaand formulier in. Dan nemen we z.s.m. contact met u op.

Naam

Telefoon

E-mailadres

Uw bericht

Kan uw website nog mee in 2016?

Gratis Quickscan aanvragen!