Huisstijl

Een huisstijl is belangrijk voor iedere organisatie, zowel klein als groot.

Het is voor buitenstaanders de eerste kennismaking met uw organisatie, en een eerste indruk kunt u maar eenmaal maken. De huisstijl bepaalt voor een groot gedeelte wat uw organisatie uitstraalt.

Een huisstijl bestaat uit verschillende onderdelen waar je goed over na moet denken. Kleurgebruik, lettertypes en afbeeldingen zijn hier voorbeelden van. Hiermee maak je het herkenbaar, je creëert uitstraling voor je bedrijf.

Ontwerpen huisstijl

Bent u een startende ondernemer? Of gewoon toe aan een nieuwe huisstijl? Wij helpen u graag bij het ontwerpen van een nieuwe huisstijl. We beginnen hierbij met het ontwerpen van een nieuw logo. Dit is de basis, een logo moet ervoor zorgen dat mensen een organisatie gaan herkennen. In overleg met de klant komen we tot het gewenste resultaat.

Nadat het logo is ontworpen is het verstandig om ervoor te zorgen dat dit logo terug komt op alles waarmee u naar buiten treedt. Het visitekaartje, briefpapier en enveloppen kunnen wij voor u ontwerpen. Door de huisstijl consistent te gebruiken wordt uw huisstijl een merk, en zullen mensen het gaan herkennen.

Meer informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over deze dienst? Vul dan onderstaand formulier in. Dan nemen we z.s.m. contact met u op.

Naam

Telefoon

E-mailadres

Uw bericht

Kan uw website nog mee in 2016?

Gratis Quickscan aanvragen!